Koji je najbolji kotao na pelet ?

Ako donosite ili ste doneli odluku za kupovinu kotla na pelet, napravite pravi izbor i opredelite se za naš najbolji kotao ,,PELET METALAC 25,, koji će vam služiti dugo, kvalitetno, sigurno, bez velikih obaveza u korišćenju, za kotao sa kojim ćete se jeftino grejati, sa kojim nećete zavisiti od visokog kvaliteta samo drvenog peleta koji je sve lošijeg kvaliteta.

  • Preporučujemo Vam da uporedite teh.karakteristike našeg kotla ,,PELET METALAC 25,, sa teh.karakteristikama bilo kog drugog kotla u regionu i da se uverite da je naš kotao NAJBOLJI i NAJKVALITETNIJI kotao sa najviše tehničkih mogućnosti!
  • Takođe, trebali biste znati, da je samo pitanje dana kada će se u Srbiji zabraniti seča šuma zbog novih zakona EU ( kojeg nema samo Srbija, BiH i Makedonija)  svi koji imaju kotlove samo na drveni pelet ostaće bez peleta i mogućnosti grejanja i moraće kupovati druge kotlove kao što su npr. kotlovi ,,PELET METALAC,, sa kojima ćete imati mnogo više izbora za gorivo osim samo jednog ( kvalitetnog skupog drvenog peleta).

Iz našeg proizvodnog programa izdvojićemo jedan primer kotla i njegove karakteristike.

Back to top